Terugblik
< Terug naar nieuws

Deelnemers Pioneer Pitches bekend

De vijf deelnemers aan de Pioneer Pitches zijn afgelopen week bekend gemaakt. Marketing Madheads, oLivery, CopyRobin, AERO drinks en Patentstarters presenteren tijdens Marketing Pioneers hun vernieuwende idee aan 350 zakelijke beslissers. Met de elevator pitch dingen ze mee naar de EDA Award en een geldprijs van € 2.500.

De vijf pioniers komen met deze ideeën en concepten op het podium:

Marketing Madheads - Stefan Picavet
Online Marketing Platform M zorgt met behulp van AI dat bedrijven zo goed worden in online marketing dat ze geen bureau meer nodig hebben.

oLivery - Ridder Drost
Een abonnement op eersteklas Italiaanse olijfolie. De eerste olijfolie in een Smart Bottle die via Bluetooth is verbonden met de app.

CopyRobin - Eric van Hall
CopyRobin innoveert het traditionele, ambachtelijke vak van copywriting. Resultaat: teksten van betere kwaliteit tegen flink lagere kosten.

AERO drinks - Herbert Höckel
Drink je nog steeds of spray je al? AERO drinks is de eerste cocktail ter wereld in een spuitbus. Het is gaaf, lekker en laag in calorieën.

Patentstarters - Lucas Wemes
's Werelds eerste kickstarter van patenten. Gebaseerd op professionele marketingkennis en de mogelijkheden van blockchain.

De Pioneer Pitches worden mede mogelijk gemaakt door partners BOM Brabant Ventures, Peak Capital en Startupbootcamp. De vakjury bestaat uit directie en oprichters van deze partners. Miriam Dragstra (BOM Brabant Ventures), Johan van Mil (Peak Capital) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) geven de deelnemers op 15 november hun professionele oordeel.

Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart