Terugblik
< Terug

Sprekers

AERO drinks

Herbert Höckel

CEO & Founder

Drink je nog steeds of spray je al?

AERO drinks is de eerste cocktail ter wereld in een spuitbus. Het is gaaf, lekker, laag in calorieën en je bent sneller aangeschoten.

AERO drinks is gevestigd in Düsseldorf (Duitsland) en is de eerste start-up ter wereld die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en de commercialisering van op aerosol gebaseerde dranken. Ze noemen het drinkbare aerosols. Momenteel zijn er vijf klassieke cocktails in makkelijke 50 ml aerosol spuitbusjes. Er wordt gewerkt aan een uitbreiding van de cocktail smaken, longdrinks, alcoholvrije dranken en spraybare superfoods.

AERO drinks is opgericht in mei 2018 en groeit snel na een jaar productontwikkeling. Momenteel wordt AERO drinks verkocht aan Duitse consumenten via de webshop en het is opgenomen in het assortiment van ongeveer 50 winkels en supermarkten in Duitsland. Momenteel is het alleen nog beschikbaar in Duitsland. Echter de Europese introductie is gepland voor 2019.

Sprayen ten opzichte van drinken van alcohol heeft veel voordelen. Ten eerste en de belangrijkste reden: het is gaaf! En spray drankjes zorgen ook voor een sensationele smaakervaring. Elke spray is aangenaam verfrissend en het kan uitstekend bewaard worden. Je kunt er langer van genieten dan drank in een blikje. Zelfs de laatste spray smaakt net zo lekker als de eerste. De spuitbusjes zijn klein, licht, laag in calorieën en het past in elke handtas of broekzak. De laatste voordelen zijn dat je er niet mee kunt knoeien en dat de alcohol sneller zijn werkt doet.

Oprichter Herbert Höckel vertelt alles over AERO drinks bij de Pioneer Pitches.

aerodrinks.de

Mainstage

13:35 - 13:45

Pioneer pitches (EDA Award)

Voor pioniers die een plaats in de spotlight verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren.

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart