Terugblik

Locatie

Orangerie

Sint Josephstraat 15
5211 NH ’s-Hertogenbosch
073-6148701

De Orangerie is een unieke evenement locatie in hartje ’s-Hertogenbosch. Deze voormalige kloosterkerk (1859) biedt een prachtig decor met muurschilderingen en is recent voorzien van alle moderne faciliteiten.

Het rijksmonument telt drie neogotische zalen. De Orangerie Zaal, Jeroen Bosch Zaal en de Tuin der Lusten. Met de moderne licht, beeld & geluidsvoorzieningen kunnen we hier een strakke show neerzetten.

Op culinair niveau is de keuken van huiscateraar Hutten het kloppend hart van de organisatie. De koks staan klaar om de beste, lekkerste en puurste gerechten te bereiden. Ook op dit vlak zal het bezoekers in de Orangerie aan niets ontbreken.


Openbaar vervoer
Vanaf ’s-Hertogenbosch CS kunt u in ongeveer 10 minuten naar de Orangerie wandelen. De route door de binnenstad is zelfs een echte aanrader. Die loopt van het station via banketbakkerij Jan de Groot (Bossche Bollen), de Markt en de historische Sint-Janskathedraal naar de locatie.

Natuurlijk kunt u ook de bus nemen. Buslijnen 3, 4 en 6 brengen u vanaf ’s-Hertogenbosch CS naar de locatie. Stap uit bij de halte ‘Zuid Willemsvaart’.


Auto
De locatie is per auto uitstekend bereikbaar via de snelwegen A59 of A2. U kunt betaald parkeren op slechts 50 meter afstand van de Orangerie. Let op: hier zijn slechts 100 beschikbare plaatsen.

Parkeergarage St-Josephstraat
Sint Josephstraat 1b
5211 NH, ’s-Hertogenbosch

Alternatieven:
• De Arena, Arena 129, 5211 XV 's-Hertogenbosch
• Parkeergarage Wolvenhoek, Wolvenhoek 12, 5211 HH, 's-Hertogenbosch
• Zuid-Willemsvaart (openlucht parkeerplaats)

Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart