Bestel tickets

Nieuws

Inschrijving Pioneer Pitches geopend

28 Jun 2018

Pak nu je kans om op het podium te staan tijdens Marketing Pioneers en jouw vernieuwende idee, concept of bedrijf te presenteren aan 350 zakelijke beslissers. Op 15 november 2018 krijgen vijf pioniers de mogelijkheid om met hun elevator pitch mee te dingen naar de EDA Award en een geldprijs van € 2.500. Wil je in de voorselectie komen van de pioneer pitches? Meld je dan voor 1 oktober aan door een e-mail te sturen naar marketingpioneers@multiscope.nl. Stuur daarbij de volgende zaken mee: Naam, e-mail & website Korte omschrijving van je case Waarom is het vernieuwend? Wat heb je er tot nu toe mee bereikt? Waarom verdien jij een plaats op dit podium? Uit de aanmeldingen selecteert een jury vijf sprekers die in de gelegenheid worden gesteld om hun verhaal te presenteren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Igor Verhoeven (06-14299352). Vakjury De Pioneer Pitches worden mede mogelijk gemaakt door partners BOM Brabant Ventures, Peak Capital en Startupbootcamp. De vakjury bestaat uit directie en oprichters van deze partners. Miriam Dragstra (BOM Brabant Ventures), Johan van Mil (Peak Capital) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) geven de deelnemers op 15 november hun professionele oordeel. Deelname aan de pitches is een uitgelezen kans om je te presenteren aan professionele investeerders. Erik Driessen Award (EDA) Erik Driessen was een vriend, inspirator én de eerste dagvoorzitter van Marketing Pioneers. Helaas moest hij in 2013 afscheid nemen van het leven. Erik was een fantastisch mens die ons vertrouwen gaf in moeilijke tijden, voor ons juichte bij succes, die altijd voor ons klaar stond als een onuitputtelijke bron van creativiteit en bovenal een oneindige waterval van ideeën voor ons was. Om zijn bijzondere, positieve mentaliteit over te dragen op toekomstige generaties ondernemers hebben we de Erik Driessen Award in het leven geroepen. Deze prijs wordt tijdens Marketing Pioneers uitgereikt aan een ondernemer die net als Erik de wereld op zijn kop kan zetten met een geweldig idee.  

De kogel is door de kerk (letterlijk)

18 May 2018

We kunnen eindelijk de locatie voor Marketing Pioneers 2018 bekend maken. Na vier jaar Amsterdam zal de vijfde lustrum editie op 15 november worden georganiseerd in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch. De Orangerie is een absolute toplocatie met een formidabele catering zodat onze gasten optimaal verwend worden. Hutten catering zal niks aan het toeval overlaten en is nu al een partner die optimaal meedenkt. De Orangerie is een voormalige kerk waar we door de moderne licht, beeld & geluidsvoorzieningen een strakke show neer kunnen zetten. We kunnen niet wachten om alle creatieve ideeën die we hebben hier ten uitvoer te brengen. Op ongeveer 10 minuten lopen van ’s-Hertogenbosch centraal en met drie grote parkeergarages in de nabijheid is de locatie ook nog eens optimaal bereikbaar. Check de foto’s! We weten zeker dat dit een meer dan bijzondere editie gaat worden. We hebben een datum, we hebben een locatie!

We are back!

19 Apr 2018

Marketing Pioneers is terug! Met inspiratie voor innovatie. Op 15 november 2018 trappen we ons jaarcongres af. Bigger, bolder, better! Check de video voor een samenvatting én korte vooruitblik. We kunnen niet wachten tot het zover is. Het gaat een dag worden om niet te vergeten. Met de beste sprekers, nieuwe contacten en een stortvloed aan ideeën. Ben jij beslisser bij een vooraanstaande marketing dienstverlener en wil je op het netvlies komen van directies, commercieel managers, product/merk managers en innovatie managers van top bedrijven in Nederland? Sluit je dan nu aan als partner van Marketing Pioneers. Neem contact op via marketingpioneers@multiscope.nl of bel met John Kivit op 06-55745256 voor een sponsor presentatie. Speciale dank aan onze creative director Peter-Paul Laumans voor de mooie video. Wij kregen er kippenvel van. Let’s go.        

Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart