Terugblik
< Terug naar nieuws

Terugblik Marketing Pioneers 2018

 

We kijken terug op een zeer geslaagde vijfde editie van het Marketing Pioneers congres. Een tevreden publiek van ruim 300 innovatieve marketeers heeft genoten van een volle dag met nieuwe inspiratie, kennis en contacten. 

Op mainstage deelden Startupbootcamp, VICE Benelux, Formule E, Charlie Temple, Swapfiets, Bamigo en keynote spreker Jonah Berger hun visie en kennis. Met daarbij vaak goede tips hoe je sterke groei kunt bereiken met een bedrijf of merk.

Ook de side sessies op het substage met Wayne Parker Kent, Bikkelhart, Shareforce, Lewis en MobPro wisten het publiek sterk te boeien. We waren positief verrast voor de grote interesse voor de sessies. Op sommige momenten raakten deze zelfs overvol en moest het publiek wat inschikken. 

 

Presentaties en foto’s
Heb je Marketing Pioneers dit jaar gemist of wil je nog eens terugkijken? De eerste foto’s van de dag staan inmiddels online. Natuurlijk zijn ook de presentaties van alle sprekers te downloaden: 

AERO drinks - Herbert Höckel (Slideshare / .pptx)
Bamigo - Bart Hoorntje (Slideshare / .pptx)
Bikkelhart - Emiel Nawijn (Slideshare / .key)
Charlie Temple - Kashifa Suddle (Slideshare / .key)
CopyRobin - Eric van Hall (Slideshare / .key)
Formula E Holdings - Niall Treacy (Slideshare / .pptx)
Jonah Berger (Slideshare / .pptx)
LEWIS - Gijs Moonen (Slideshare / .pptx)
Marketing Madheads - Stefan Picavet (Slideshare / .key)
MobPro - Diederick Ubels (Slideshare / .pptx)
oLivery - Lonneke Mulder (Slideshare / .pptx)
Patentstarters - Lucas Wemes (Slideshare / .pptx)
Shareforce - John Kivit (Slideshare / .key)
Startupbootcamp - Patrick de Zeeuw (Slideshare / .pptx)
Swapfiets - Nadine Nooteboom (Slideshare / .pptx)
Wayne Parker Kent - Mark Schoones (Slideshare / .key)

 

Marketing Madheads wint EDA award

De publieks- en vakjury koos Marketing Madheads als winnaar van de Erik Driessen Award. Het bedrijf werd beloond met een aanmoedigingsprijs van €2.500. De EDA award is een prijs voor pioneers die meer aandacht verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. 

Marketing Madheads maakt bedrijven zo goed in online marketing, dat ze geen online marketing bureau meer nodig hebben. Hiervoor hebben ze online marketing platform M. ontwikkeld. M. is geen persoon maar ook geen ding. M. is een (AI) online marketing assistent die alle benodigde bouwblokken van online marketing tooling, content creatie en ondersteuning van online marketeers samenbrengt en voor je inricht.

Naast Marketing Madheads pitchen ook oLivery, CopyRobin, AERO drinks en Patent Starters op het mainstage. Zonder uitzondering allemaal echte vernieuwers die een compliment verdienen voor hun verhaal.

 

Een echte storyteller

Tijdens de presentatie van keynote Jonah Berger kon je een speld horen vallen in de zaal. Zo aandachtig werd er geluisterd naar zijn verhaal aan het eind van de middag. Daarin vertelde hij over de kracht van mond-tot-mond reclame. De kern zit hem daarbij vooral in een juiste vorm van storytelling. In tegenstelling tot veel reclame is dit een beter instrument omdat het geloofwaardiger is en niet alleen een korte-, maar ook een lange termijneffect heeft.

 

Volg Marketing Pioneers voor meer…

Wil je ook in de toekomst op de hoogte gehouden worden en uitnodigingen ontvangen voor inspirerende bijeenkomsten en nieuwe initiatieven van Marketing Pioneers? Volg ons dan op Facebook, Twitter of Instagram of meld je aan voor de LinkedIn groep.

 

Marketing Pioneers Partners
Marketing Pioneers is een samenwerkingsverband van vooraanstaande marketing dienstverleners. We presenteren het beste binnen het vakgebied en bieden inspiratie voor innovatie. We bedanken onze partners van 2018 voor hun vertrouwen en ondersteuning. Heb je interesse om ook aan te sluiten als partner? Neem dan contact op met John Kivit (06-55745256).

 

 

 

Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart