Terugblik
< Terug naar nieuws

Inschrijving Pioneer Pitches geopend

Pak nu je kans om op het podium te staan tijdens Marketing Pioneers en jouw vernieuwende idee, concept of bedrijf te presenteren aan 350 zakelijke beslissers. Op 15 november 2018 krijgen vijf pioniers de mogelijkheid om met hun elevator pitch mee te dingen naar de EDA Award en een geldprijs van € 2.500.

Wil je in de voorselectie komen van de pioneer pitches? Meld je dan voor 1 oktober aan door een e-mail te sturen naar marketingpioneers@multiscope.nl.

Stuur daarbij de volgende zaken mee:

  • Naam, e-mail & website
  • Korte omschrijving van je case
  • Waarom is het vernieuwend?
  • Wat heb je er tot nu toe mee bereikt?
  • Waarom verdien jij een plaats op dit podium?

Uit de aanmeldingen selecteert een jury vijf sprekers die in de gelegenheid worden gesteld om hun verhaal te presenteren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Igor Verhoeven (06-14299352).

Vakjury

De Pioneer Pitches worden mede mogelijk gemaakt door partners BOM Brabant Ventures, Peak Capital en Startupbootcamp. De vakjury bestaat uit directie en oprichters van deze partners. Miriam Dragstra (BOM Brabant Ventures), Johan van Mil (Peak Capital) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) geven de deelnemers op 15 november hun professionele oordeel. Deelname aan de pitches is een uitgelezen kans om je te presenteren aan professionele investeerders.

Erik Driessen Award (EDA)

Erik Driessen was een vriend, inspirator én de eerste dagvoorzitter van Marketing Pioneers. Helaas moest hij in 2013 afscheid nemen van het leven. Erik was een fantastisch mens die ons vertrouwen gaf in moeilijke tijden, voor ons juichte bij succes, die altijd voor ons klaar stond als een onuitputtelijke bron van creativiteit en bovenal een oneindige waterval van ideeën voor ons was.

Om zijn bijzondere, positieve mentaliteit over te dragen op toekomstige generaties ondernemers hebben we de Erik Driessen Award in het leven geroepen. Deze prijs wordt tijdens Marketing Pioneers uitgereikt aan een ondernemer die net als Erik de wereld op zijn kop kan zetten met een geweldig idee.

 

Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart