Terugblik
< Terug

Sprekers

Patentstarters

Lucas Wemes

CEO

Patentstarters, kickstarter van patenten

Patentstarters is ’s werelds eerste blockchain gedreven Kickstarter van patenten. Het doel van Patentstarters is om het intellectueel eigendom van de wereld te ontsluiten. Ze helpen uitvinders om hun idee tot leven te brengen door het unieke patent ontwikkel model. Ze gebuiken hiervoor de combinatie van professionele marketingkennis en de mogelijkheden van blockchain. Patentstarters zorgt ervoor dat de uitvinder geld gaat verdienen met zijn goede idee en ze verdedigen de patenten met hand en tand.

Als een patent kickstarter zijn ze bezig met het aanjagen van de wereld van patenten. Met daarin de volledige ontwikkeling en exploitatie van de waarde en creativiteit van patenten. Met slimme contracten gebaseerd op blockchaintechnologie maakt Patentstarters crowdfunding en investeringen mogelijk in potentieel succesvolle innvoties en creaties.

In oktober en november lanceert Patentstarters een ICO. De opbrengst hiervan dient als het startbudget waarmee Patentstarters honderden patenten met veel potentie in de komende 3 tot 5 jaar een kickstart geeft via een blockchain ecosysteem.

Patentstarters faciliteert alle stappen om van een goed idee een geweldig succes te maken: het indienen van het patent, marketing, licenties, verkopen van het patent en zelfs het bestrijden van inbreuken. En alle stappen zijn veilig opgeslagen in de blockchain. De teamleden van Patentstarters zijn ervaren in de IE- en marketingbranche. Ze hebben samen meer dan 100 jaar ervaring met octrooien en internationale verkoop en marketing van concepten.

Bij de Pioneer Pitches vertelt oprichter Lucas Wemes alles over Patentstarters.

www.patents4all.nl/

Mainstage

13:45 - 13:55

Pioneer pitches (EDA Award)

Voor pioniers die een plaats in de spotlight verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren.

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart