Terugblik
< Terug

Sprekers

CopyRobin

Eric van Hall

Founder

CopyRobin innoveert het traditionele, ambachtelijke vak van copywriting.

De manier waarop opdrachtgevers en tekstschrijvers samenwerken is eigenlijk heel inefficiënt. Veel tijd gaat verloren aan overleg, correspondentie en het zoeken naar Word bestanden in inboxen. Copywriting services zijn daardoor onnodig duur en dus buiten het bereik van kleinere bedrijven.

CopyRobin lost dit probleem op door opdrachtgevers en freelancers een online platform te bieden waarbinnen ze optimaal kunnen samenwerken onder begeleiding van een professionele eindredactie. De kosten c.q. verdiensten staan op voorhand vast voor zowel opdrachtgever als freelancer. Een dubbele feedback loop, zoals bij Airbnb en Uber, zorgt ervoor dat schrijvers en opdrachtgevers steeds beter op elkaar raken afgestemd.

CopyRobin is een voorbeeld van hoe je in een traditionele branche toch ingrijpend kunt innoveren met als resultaat een enorme efficiency-verbetering en daarmee de creatie van veel waarde. CopyRobin is daarbij een belofte voor de toekomst, want het platform lijkt gemaakt voor de productie van robotteksten, zoals Uber gemaakt lijkt voor de zelfrijdende auto.

Founder Eric van Hall vertelt tijdens de Pioneer Pitches alles over CopyRobin.

www.copyrobin.nl/

Mainstage

13:25 - 13:35

Pioneer pitches (EDA Award)

Voor pioniers die een plaats in de spotlight verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren.

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart