Terugblik
< Terug

Sprekers

Marketing Madheads

Stefan Picavet

Founder & Head Game Changer

Welk bedrijf biedt nu een dienst waardoor je jezelf vervolgens overbodig maakt?

“Nou, wij dus!” aldus Stefan Picavet, Wouter Swagemakers en Bas van Steen oprichters van Marketing Madheads. De in 2016 opgerichte start-up, Marketing Madheads maakt bedrijven zo goed in online marketing, dat ze zelfs geen online marketing bureau meer nodig hebben.

“In deze tijd van economische groei, willen veel bedrijven groeien door in te zetten op online marketing. Dit is ook gelijk iets waar veel bedrijven mee worstelen. Ze proberen het zelf of ze besteden het uit aan een online marketing bureau waar ze zelf niet beter van worden.”, zegt Stefan Picavet.

Voor deze bedrijven heeft Marketing Madheads online marketing platform ‘M.’ ontwikkeld. ‘M.’ is de AI online marketing assistent die:

  1. Bedrijven op basis van AI precies vertelt wat ze moeten doen om hun online marketing resultaten te verbeteren.
  2. Ze toegang geeft tot de 25 beste online marketing tools in de wereld in combinatie met e-learnings.
  3. Komen ze er dan nog niet uit of hebben ze er simpelweg geen tijd voor, dan kunnen ze met een druk op de knop een senior online marketeer, tekstschrijver of designer inschakelen om ze te coachen of te helpen.

Kortom, alles op één plek wat bedrijven nodig hebben om zelf online te excelleren. Marketing Madheads werkt hiermee aan digitalisering van het MKB en heeft als ambitie om in 2023 meer dan 5.000 bedrijven onafhankelijker gemaakt te hebben op online marketing gebied.

Tijdens de Pioneer Pitches vertelt Founder en Head Game Changer Stefan Picavet alles over het platform.

marketingmadheads.online/

Mainstage

13:05 - 13:15

Pioneer pitches (EDA Award)

Voor pioniers die een plaats in de spotlight verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren.

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart