Terugblik
< Terug

Sprekers

Wayne Parker Kent

Slaven Mandic

CEO

"Ik vertrouw erop dat alles altijd wel goed komt, zolang je bereid bent hard te werken."

Slaven Mandic is CEO van digital publisher Wayne Parker Kent. Daarvoor werkte hij als business developer bij Bol.com. Toen hij op een druilerige dag in de file stond op weg naar Bol.com, dacht hij ineens: 'ik wil dit niet meer'. Mandic wilde vrijheid en dus nam hij dezelfde dag ontslag. Later begon hij met drie vrienden Froot.nl, een website met content die ze zelf graag wilden lezen. Binnen drie maanden hadden ze 300.000 bezoekers. Pas toen de eerste grote adverteerders zich aanmeldden, beseften de oprichters wat ze in handen hadden.

Froot.nl groeide uit tot mediabedrijf Wayne Parker Kent, dat inmiddels een portfolio van 19 online magazines bezit en zo’n 8 miljoen bezoekers per maand bereikt. Het in-house contentmarketingbureau WPK/The Agency maakt campagnes voor internationale merken als Booking.com, FedEx, Samsung en Google.

Slaven zal tijdens Marketing Pioneers aandacht besteden aan wat merken moeten doen om in de toekomst relevant te blijven en waarom content en data de belangrijkste tools van branding zijn, worden en blijven.

Substage

10:55 - 11:25

Side sessie A

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart