Terugblik
< Terug

Sprekers

Startupbootcamp

Patrick de Zeeuw

Dagvoorzitter

Patrick de Zeeuw is serial entrepreneur en co-founder van onder andere Startupbootcamp Global, Innoleaps en The Talent Institute. Hij is mede auteur van “I’m HUNGRY, 100 basics to startup and accelerate your company.” Patrick is aandeelhouder en lid van de adviesraad van meer dan 100 start-ups, zoals Relayr.io (Duitsland), SendCloud.com (Nederland), Undagrid.com (Nederland) en Viewsy.com (UK).

Patrick heeft een master titel in management en internationale economie. Eind jaren 80 en begin 90-er jaren was hij snowboard professional. Na zijn snowboard carrière werkte hij voor Endemol en UBF International. In 2005 richtte hij 3Circles Media op, een interactief TV en Internet Gaming bedrijf. De Zeeuw creëerde binnen dit bedrijf het eerste live multi player gaming platform dat samen met Hyves.nl gelanceerd werd. In 2009 verkocht Patrick zijn aandelen in 3Circles Media en van 2009 tot 2011 adviseerde hij internationale gaming- en mediabedrijven op strategisch en operationeel niveau, en op het gebied van M&A.

In 2010 richtte hij Startupbootcamp Global op. Dit is één van de grootste en meest succesvolle startup accelerators. Startupbootcamp is actief in 17 landen met een portfolio van meer dan 600 startups. In 2014 is hij mede-oprichter van Innoleaps, de accelerator van Fortune500 bedrijven. Innoleaps helpt onder andere Liberty Global, Philips,  Unilever en Rabobank. Patrick is in 2015 mede-oprichter van The Talent Institute, de accelerator van mensen op de arbeidsmarkt en werkloze studenten met een universitaire opleiding.

Patrick woont samen met zijn vrouw en dochter op een woonboot in Amsterdam.

Mainstage

10:00 - 17:00

Opening

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart