Terugblik
< Terug

Sprekers

oLivery

Lonneke Mulder

Co-founder

oLivery – olive oil made easy

oLivery maakt eersteklas Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. En als het op is, bestel je een navulling die past in de brievenbus. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd. De olijfolie van oLivery zit in een navulbare fles. Glas is veel duurzamer als je het vaker gebruikt.

oLivery is de eerste olijfolie in een Smart Bottle. Als de fles bijna leeg is verandert het LED lampje in de fles van groen naar rood en de chip in de fles verzend een Bluetooth bericht naar de app, oLi. Dezelfde dag wordt een nieuwe navulverpakking verstuurd. Die past door de brievenbus en de nieuwe olie ligt dus de volgende dag op de mat. Naast de Smart Bottle is er ook de Basic bottle. Zonder tech, zonder app, maar wel met eersteklas olie en door de brievenbus.

Altijd genoeg olijfolie in huis is alleen de moeite waard als je olie echt heel goed is. De extra vergine olijfolie is gemaakt van koudgeperste olijven uit Puglia in Zuid Italië. Na het persen wordt de olie gefilterd en gecentrifugeerd. Zonder water en vruchtvlees kun je de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen.

Bij de Pioneer Pitches vertelt medeoprichter Lonneke Mulder alles over oLivery.

www.olivery.com

Mainstage

13:15 - 13:25

Pioneer pitches (EDA Award)

Voor pioniers die een plaats in de spotlight verdienen met een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren.

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart