Terugblik
< Terug

Sprekers

Shareforce

John Kivit

Founder

John Kivit is multi-ondernemer en directeur van Shareforce, dé pionier in Nederland op het gebied van app-ontwikkeling. Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en technologie kent hij alle ins en outs van het vakgebied. Hij is betrokken geweest bij de ontwikkeling en lancering van meer dan 100 Nederlandse apps.

Consumenten zijn verslaafd aan hun smartphones en spenderen het grootste deel van hun onlinetijd aan apps. Doordat elke zichzelf respecterende organisatie daarop in wil spelen, groeide de markt voor apps het afgelopen decennium explosief. Met miljoenen apps in de appstores is de concurrentie inmiddels moordend. Veel app-introducties mislukken echter, omdat er alleen wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die als concept succesvol in de markt gezet moet worden. Miljoenen aan investeringen verdampen daarmee.

John is auteur van het boek ‘In de hand van de klant’ en deelt in zijn presentatie de interessantste inzichten voor het ontwikkelen van succesvolle apps. Hierbij staat hij niet alleen stil bij de ontwikkeling, maar het hele proces van strategie, concept & design komt aan bod.

 

 

 

Substage

13:00 - 13:25

Side sessie B

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart