Terugblik
< Terug

Sprekers

Bikkelhart

Emiel Nawijn

Creative Lead & Digital Strategist

Emiel heeft in de afgelopen 20 jaar al een flinke trackrecord opgebouwd in het digitale domein. Na omzwervingen bij Kluwer, Bookmark, SNS Bank, Vodafone en Ditzo, is hij inmiddels alweer zo’n negen jaar het creatieve geweten van Bikkelhart, een bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en optimaliseren van digitale verkoop en service klantreizen. 

Met zijn achtergrond in consumentengedrag en zijn passie voor storytelling en digital design leidt hij een team van interactie en grafisch ontwerpers bij het realiseren van optimale digitale gebruikerservaringen. Daarbij richt hij zich het laatste jaar vooral op de ontwikkelingen op het gebied van spraak, digitale assistenten en conversational design. Want 'een goede digitale assistent is meer dan je FAQ in een dialoogje gieten’.

In zijn presentatie 'Conversational Interfaces - het design van een dialoog' gaat hij in op de ontwikkeling van digitale assistenten. Digitale assistenten krijgen een steeds prominentere plek in de klantcontactstrategie. Maar hoe zorg je voor een goede ervaring en een natuurlijke dialoog?

Substage

11:35 - 12:00

Side sessie A

Bekijk het hele programma > Terugblik
Organisatie
Info
Nieuws
Volg ons op

Organisatie
Multiscope
Ontwikkeling
Shareforce
Design
Bikkelhart