Klaas Weima

Energize

Klaas Weima (1976) is oprichter en managing director van Energize. Energize is een creatief bureau voor interactieve merkcommunicatie en helpt merken met het genereren van verdiende aandacht. Energize is gevestigd in Amsterdam en Shanghai.

 
Zowel in 2009 als 2010 was Klaas genomineerd voor de titel “Online Mediaman van het jaar”. Klaas is mede-initiatiefnemer van Online Tuesday, een maandelijks online marketing event georganiseerd in Amsterdam. Daarnaast is hij als gastdocent verbonden aan het NIMA en de Rotterdam School of Management. 
 
Klaas is auteur van het boek Verdiende Aandacht: handboek voor sociale merkcommunicatie- en activatie, werd genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs. Daarnaast schreef hij het boek Webvertising: tools voor een succesvolle campagne. Klaas geeft regelmatig lezingen en workshops op het snijvlak van interactieve communicatie, merken en trends. Hij is host van SparkCast, de podcastshow die The European Podcast Award 2011 won. 
  • 13:30 - 14:00

    Vodafone Firestarters (parallel met networking break)

    Een interactieve en exclusieve sessie inclusief Q&A door interviewer Klaas Weima, blogger / Wetransfer oprichter Nalden en Marketing Pioneers keynote Ken Segall. Met als centrale vraag hoe de digitale wereld jouw industrie kan veranderen. Maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners