Sonja Loth

LECTRIC - Social Business

Sonja Loth heeft ruim 14 jaar ervaring in digitale en social media marketing. Met Social Inc. maakt ze A-merken als KPN, ABN AMRO, Natuurmonumenten, Dr. Oetker en Eneco succesvol met social media en social business.

De speeltijd voor merken op social media is voorbij. De consument eist meer en meer dan marketeers kunnen bieden. Zij verwachten 24/7 engagement en dienstverlening. Om het ecosysteem van klanten, medewerkers, partners en leveranciers als een geoliede machine te laten werken, begeven we ons op het vlak van serieuze veranderingen. Senior management en succesvolle start-ups modelleren hun organisaties rond het Social Business principe. Achter de muren van onze organisaties zijn grootse veranderingen gaande. Gestuwd door veeleisende consumenten, medewerkers die transparantie en een duurzame bedrijfsvoering willen en senior management dat een vertaling naar (harde) bedrijfsdoelstellingen eist.
 
Social (media) technologieën faciliteren veel van deze veranderingen. Een social business (strategie) stuurt de veranderingen. Wat is de status van uw organisatie? Waar begint u eigenlijk? Sonja licht aan de hand van succesverhalen in binnen- en buitenland de kenmerken van een social business toe.
  • 12:30 - 13:30

    Inspiratiesessies (parallel met Multiscope PEP Talks)

    Praktijkgerichte presentaties van ervaren professionals met als doel om u nieuwe ideeën en inzichten te bieden.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners