Slaven Mandic

Wayne Parker Kent

Slaven Mandic is Managing Director van online uitgeverij Wayne Parker Kent (WPK). In twee jaar tijd lanceerde WPK zes titels over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar die allemaal te vangen zijn onder de noemers entertainment en inspiratie. Dat deze strategie zijn vruchten afwerpt blijkt niet alleen uit het feit dat maandelijks twee miljoen bezoekers de online magazines van WPK weten te vinden, maar ook omdat blikvanger Froot in 2012 werd verkozen tot entertainmentwebsite van het jaar. 

Daarnaast loopt WPK voor de muziek uit wat betreft online adverteren. De uitgeverij ontwikkelt unieke advertentiemodellen die verder gaan dan de geijkte banners en advertorials. Het creatieve team van WPK helpt en stuurt de merken in die mate dat ze relevant, inspirerend en aantrekkelijk worden voor de verschillende doelgroepen van de zes magazines. WPK heeft een balans gevonden waardoor redacties content maken die aansluiten bij de behoeftes van het merk, maar tegelijkertijd de behoefte van de lezer nooit uit het oog verliezen. Zodoende werd WPK binnen korte tijd winstgevend en mag het inmiddels merken als Canon, Diesel en Etos tot het klantenbestand rekenen.
 
Voordat hij partner werd bij Wayne Parker Kent werkte Mandic bij Bol.com. Daar was hij als business developer onder andere verantwoordelijk voor de introductie van het zogeheten digitaal lezen. Daarvoor werkte hij als marketingstrateeg bij Project X aan positioneringsvraagstukken voor klanten als ING, de Bijenkorf en Audi.
  • 12:30 - 13:30

    Multiscope PEP Talks (Pioneer Elevator Pitch)

    Voor Marketing Pioneers die een plaats in de spotlight verdienen door een vernieuwend idee, concept of bedrijf. Vijf vernieuwers presenteren kort en krachtig (Pecha Kucha stijl) en de beste presentatie wordt beloond met een aanmoedigingsprijs van € 2.500.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners