Marketing Pioneers goes USA

wo 6 maart 2013 @ 10.00u

Als het om marketing en innovatie gaat is de USA nog altijd het grote voorbeeld. Henry Ford veroverde de wereld met zijn uitspraak "any customer can have a car painted any color that he wants as long as it is black", Kotler leidde vele generaties marketeers op met zijn vier P's, de superbowl is altijd dé kraamkamer van de beste commercials en Facebook kleurt de wereldkaart blauw op het gebied van social media.

Met zijn grote thuismarkt en pioneers mentaliteit inspireert Amerika nog iedere dag. Het is dé bakermat van marketing en vernieuwende technologie en de ultieme bestemming voor marketeers die willen leren en innoveren.

Doel

Marketing Pioneers organiseert voor echte marketing beslissers in november 2013 een exclusieve innovatie en netwerk reis naar de Verenigde Staten. Een volle week met de Nederlandse marketeers en ondernemers in sneltreinvaart op zoek naar het beste wat we in de USA kunnen vinden. Een week die meer waard is dan een jaar lang studeren op MBA-niveau of zakelijk netwerken. Laat je inspireren door toonaangevende voorbeelden uit onze branche en ontmoet de echte toppers op jouw vakgebied.

De bestemmingen zijn San Francisco (Silicon Valley) en New York. Met overdag leerzame bezoeken aan topbedrijven en een ruim gevuld avondprogramma waar volop ruimte is om te netwerken en tijd voor ontspanning. Inclusief een bezoek aan het Adtech congres in New York. Je verblijft in de beste hotels en geniet van exclusieve diners. Je krijgt toegang tot personen en bedrijven die je normaal gesproken niet zou kunnen bereiken. Een ideale combinatie van inhoud en waardevolle contacten. Zodat je daarna weer een vol jaar energiek aan de slag kunt met opgedane ideeën en inspiratie.

Marketing Pioneers en Marketingfacts hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van deze trip. Een compleet verzorgde en georganiseerde businesstrip inclusief vlucht, verblijf, bedrijfsbezoeken en netwerkmomenten. Deelname is mogelijk na goedkeuring of op persoonlijke uitnodiging van de organisatie, zodat een kwalitatief hoogstaand gezelschap verzekerd is.

Planning

Het schema van de zakenreis is als volgt (onder voorbehoud):

  • Zondag 3 november         : KLM vlucht Amsterdam - San Francisco
  • Maandag 4 november      : bedrijfsbezoeken Silicon Valley (+ avondprogramma)
  • Dinsdag 5 november        : bedrijfsbezoeken Silicon Valley (+ avondprogramma)
  • Woensdag 6 november    : vlucht San Francisco - New York (+ avondprogramma)
  • Donderdag 7 november   : bezoek aan Adtech (+ avondprogramma)
  • Vrijdag 8 november          : bedrijfsbezoeken New York (+ afsluitend netwerk diner)
  • Zaterdag 9 november       : informeel, cultureel en culinair sfeer proeven New York
  • Zondag 10 november       : KLM vlucht New York - Amsterdam

Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Aanmelding uiterlijk 31 augustus 2013. De reis gaat door bij minimaal 25 deelnemers.

Informatie?

Wil je meer informatie over de plannen of een uitnodiging ontvangen om in te schrijven voor deelname? Neem dan contact op met John Kivit (06-55745256) of Peter-Paul Laumans (06-20537156). Zij stemmen graag de inhoud van de reis met je af op je persoonlijke wensen en doelstellingen. Of stuur een e-mail naar usa@marketingpioneers.nl om je interesse kenbaar te maken en op de hoogte te blijven van de organisatie.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners