Firestarters face to face met Ken Segall: ' There will never be another Steve Jobs.'

di 5 februari 2013 @ 14.44u

Tijdens Marketing Pioneers 2013 ontving Firestarters Ken Segall, de bedenker van de 'i' in 'iMac' en alle daarop volgende Pods, Pads en Phones. Klaas Weima, oprichter van Energize en Nalden, voormalig blogger extraordinaire en medeoprichter van WeTransfer gingen het gesprek aan met de auteur van 'Insanely Simple'.

In de marketing bestseller 'Insanely Simple' beschrijft Segall de obsessie met eenvoud die een belangrijke motor is achter het huidige succes van Apple. Ken Segall heeft twaalf jaar lang met Steve Jobs samengewerkt: bij Apple, daarna bij NeXT en vervolgens weer bij Apple. Ook heeft Ken voor BMW, IBM en Intel gewerkt en was hij creative director bij het vermaarde reclamebureau Chiat/Day. 

Over zijn ervaringen bij Apple en de andere merken zegt hij: 'There's an Apple way to work, and there's another way to work'. Het idee van 'Simplicity' werd door Jobs namelijk niet alleen toegepast op de Apple producten maar in de gehele organisatie doorgevoerd, iets dat Segall bij andere merken niet of nauwelijks terugvond. Ook Apple's stilte op het gebied van social media, de noodzaak om te blijven innoveren, de absurde rivaliteit op het gebied van technologie tussen consumenten en meer komen ter sprake
in het inspirerende onderonsje met dit marketing icoon.

Voor meer informatie en of beeldmateriaal ga naar: http://vodafone-firestarters.pressdoc.com/38280-firestarters-face-to-face-met-ken-segall-there-will-never-be-another-steve-jobs

Bekijk hier de talkshow.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners