Het verhaal van de sprekers

zo 27 januari 2013 @ 12.00u

Wil je alles weten over de Marketing Pioneers sprekers? In de afgelopen weken besteedden diverse media aandacht aan hun verhaal. Management Team heeft een mooi achtergrondverhaal over Ken Segall, de voormalig creative director Steve Jobs. Waarin beschreven wordt hoe de obsessie met eenvoud de drijvende kracht is achter Apple's succes. Dit thema wordt ook nog verder uitgediept in een persoonlijk interview met Ken.

 
Marketingfacts schreef over de pioneers van Chio, VANMOOF en Pathé Thuis. Waar Theo Toering, Taco Carlier en Judith Hordijk ook vooruitblikken naar hun presentaties op Marketing Pioneers. Taco Carlier (VANMOOF) zat donderdag in De Wereld Draait Door. De video staat inmiddels ook online. Bart Roozen (Multiscope) vertelt op Marketingfacts hoe social media als groeiende bron van consumentendata gebruikt kan worden. NRC Media plaatste tot slot een interview met dagvoorzitter en co-organisator John Kivit over de achtergronden van het Marketing Pioneers congres. 
 
Maar je kunt natuurlijk ook alles over onze sprekers en hun presentaties lezen in het programma. We hebben een ongekend sterk programma dit jaar waar we trots op zijn. Met niet één, maar twee internationale keynote sprekers. Robert Senior (Saatchi & Saatchi) opent de dag en Ken Segall sluit hem weer af. En we zijn net zo benieuwd als jullie wie er dit jaar met de € 2.500 vandoor gaat als winnaar van de PEP talks.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners