Laatste kans op kaarten Marketing Pioneers!

di 15 januari 2013 @ 14.00u

31 januari 2013 organiseert Multiscope Marketing Pioneers, hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Je hebt dus nog maar ongeveer 2 weken om je in te schrijven. Wil je er ook bij zijn? Aarzel dan niet en registreer je gelijk voor deze dag vol vernieuwing en exclusieve content!

Inspiratie sessies

Naast de inspirerende sprekers, worden er ook verschillende inspiratie sessies gehouden. Deze praktijkgerichte presentaties van Martin Boschhuizen (Albelli), Sonja Loth (LECTRIC) en Wout Withagen (Freshheads) bieden een kijk op nieuwe ideeën en inzichten op marketing gebied.

Vodafone Firestarters

Voor maximaal 30 bezoekers is er een plaats bij de Vodafone Firestarters. In deze sessie bespreekt interviewer Klaas Weima (Energize) met blogger / Wetransfer oprichter Nalden en Marketing Pioneers keynote Ken Segall de vraag hoe de digitale wereld jouw industrie kan veranderen.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners