Registreer nu voor Marketing Pioneers!

do 3 januari 2013 @ 13.00u

Op 31 januari 2013 organiseert Multiscope voor de 4e keer Marketing Pioneers, hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie en interessante contacten. Loop jij als marketeer graag voorop? Dan mag je deze dag niet missen.

 

Programma

Het programma is inmiddels helemaal rond. Naast keynote speaker Ken Segall staan Taco Carlier (VANMOOF), Theo Toering (Chio), Judith Hordijk (Pathé Thuis) en Bart Roozen (Multiscope) op het podium. Tijdens de PEP Talks worden daarnaast 5 innovatieve bedrijven gepresenteerd. Informatie over alle sprekers vind je in het programma.

 

Registreer nu!

Er is plaats voor ruim 350 marketing beslissers, waarvan minder dan 100 kaarten nu nog beschikbaar zijn voor de vrije verkoop. Wacht dus niet maar registreer je direct! Wanneer je lid wordt van het Marketing Pioneers netwerk verzeker je je gelijk van een plaats voor de volgende editie en vele andere voordelen.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners