De toekomst van data, merken & mobiel

wo 23 mei 2012 @ 16.00u

Op 19, 20 en 21 juni organiseert Exelirent de Pioneer Days in Stadskasteel Oudaen te Utrecht. De Pioneer Days zijn drie dagen vol kennis en inspiratie over data, merken en mobiel en zijn een spinoff van het jaarcongres Marketing Pioneers.

De Exelirent Pioneer Days zijn gratis voor eindbeslissers uit het bedrijfsleven, marketeers en klanten / relaties van Exelirent. Er zijn maximaal 40 plaatsen beschikbaar dus registreer snel.

 

DATA PIONEERS
Data Pioneers is een exclusieve kennis- & inspiratiesessie op het gebied van social media en big data. De focus van de middag ligt op de toekomst van onderzoek, waarbij social media en big data een grote rol gaan spelen. Het gebruik van social media en de analyse van big data in het bedrijfsleven is nog volop in ontwikkeling en nog een klein vak. We zijn allemaal nog aan het pionieren waar we naar toe willen met social media research en big data. Naast een social media case uit de praktijk hebben we een spreker op het gebied van big data. Tevens is er voldoende ruimte om van gedachten te wisselen met de andere aanwezige topmarketeers die zich binnen hun organisatie met deze materie bezighouden. Welke technieken en producten gebruikt men nu, maar ook: waar droom je van als het gaat om de analyse van social media en big data?

Bezoek de website van Multiscope voor meer informatie over het programma of de registratie

BRAND PIONEERS
Brand Pioneers is een kennissessie voor (internationale) merkeigenaren en marketeers die klaar willen zijn voor de volgende stap in branding. Deelname is gratis en bedoeld om te inspireren, te motiveren en te innoveren. Case studies en innovatieve nieuwe modellen nodigen uit tot actieve deelname. Samen met een selecte groep van deskundigen en deelnemers duiken we in manieren waarop we de toekomst van de branding en de rol van "voorspellende" marktinformatie in "merk strategie" kunnen vormgeven. Deelnemers worden verzekerd van een interessant programma, een uitstekende mogelijkheid tot netwerken en een veelbelovende blik in de uitdagingen en kansen die we allemaal tegenkomen in branding van vandaag en morgen.

Bezoek de website van Panelteam voor meer informatie over het programma of de registratie

MOBILE PIONEERS
Mobile Pioneers is een evenement voor beslissers en marketeers uit het bedrijfsleven die snel aan de slag willen met mobiele apps. Een middag met veel ervaringen uit de dagelijkse praktijk, een duidelijk overzicht van de huidige markt en een blik in de veelbelovende toekomst van mobiel. Met genoeg ruimte voor interactie en het uitwisselen van ervaringen. Mobile Pioneers is bedoeld voor beslissers die op zoek zijn naar antwoorden en de juiste strategie willen uitstippelen om optimaal in te spelen op deze groeiende markt.

Bezoek de website van Shareforce voor meer informatie over het programma of de registratie

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners