Datum Marketing Pioneers congres bekend!

zo 4 maart 2012 @ 10.50u

De volgende editie van Marketing Pioneers zal plaatsvinden op donderdag 31 januari 2013 (31-1-13). Zet deze datum dus vast in je agenda. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Marketing Pioneers is een beweging die tot doel heeft om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. Om dit doel te bereiken organiseren we jaarlijks een exclusief evenement en blijven we in contact via een social network.

We zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. Onze visie dat je moet kunnen delen om te vermenigvuldigen is onze verbindende factor.

Meer informatie over onder andere locatie, sprekers en kaartverkoop volgt later via deze website, de LinkedIn Groep (http://group.marketingpioneers.nl/) en ons Twitteraccount (https://twitter.com/mktpioneers)

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners