Vier nieuwe participanten Marketing Pioneers

do 27 december 2012 @ 15.00u

Met onmiddellijke ingang hebben vier complementaire (marketing) dienstverleners zich aangesloten bij het Marketing Pioneers congres 2013. Bonded Services, Brand Loyalty, Persuader Progressive Media en Vodafone bouwen vanaf nu mee aan Marketing Pioneers:

 

 

 

  1. Bonded Services: Wereldwijd leidend in de media asset management industrie. Bonded Services beheert media-assets, zoals documenten, creatieve bestanden, audio, video, film en marketingmateriaal, zowel digitaal als fysiek.
  2. Brand Loyalty: Internationaal topspeler in het creëren van innovatieve en op maat gemaakte loyalty concepten voor marktleiders in de food retail industrie. 
  3. Persuader Progressive Media:  Uw gesprekspartner voor creatie, productie en distributie van audiovisuele media. Persuader levert een complete oplossing: script, productie, TV of internet uitzending, website, video player, video hosting, sociale media. 
  4. Vodafone: Wereldwijd marktleider op het gebied van telecommunicatie. Met het hoogwaardig kwalitatieve Vodafone netwerk en innovatieve vaste en mobiele diensten stelt Vodafone haar klanten in staat het meeste uit hun leven te halen, zowel zakelijk als privé
 
De organisatie van Marketing Pioneers is er trots op dat deze vier nieuwe participanten de kans hebben aangegrepen om hun naam te verbinden aan het congres. Samen zorgen we ervoor dat we ieder jaar weer voor onze relaties een inspirerend congres kunnen organiseren om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. 
 
Op 31 januari 2013 zal de vierde editie van het Marketing Pioneers plaatsvinden in het Tobacco Theater te Amsterdam. 

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners