Saatchi & Saatchi hoofdsponsor van Marketing Pioneers

wo 12 december 2012 @ 10.14u

Het internationaal gerenommeerde reclame en internet bureau Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland is met onmiddellijke ingang toegetreden als hoofdsponsor van het Marketing Pioneers congres.

Marketing Pioneers is een exclusief congres en netwerk van marketing eindbeslissers in Nederland. Ruim 4 jaar geleden is het initiatief ontstaan doordat complementaire (marketing) dienstverleners zijn gaan samenwerken om hun contacten te delen en te activeren. Samen staan we voor een beweging die tot doel heeft om vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen. 

De organisatie van Marketing Pioneers is zeer verheugd dat Saatchi & Saatchi de kans heeft aangegrepen om haar naam te verbinden aan het congres. “Marketing Pioneers is hèt platform voor vernieuwende marketing. Dit past perfect bij een bureau als Saatchi & Saatchi, volgens CEO Arjan Kapteijns. In een korte tijd zijn we van klassiek reclame bureau getransformeerd in een bureau van vandaag: een cross mediaal reclame- en internet bureau. Wij willen voorop lopen en blijven pionieren met onze klanten en daarom is de koppeling met Marketing Pioneers voor ons een logische zet”.

Op 31 januari 2013 zal de vierde editie van het Marketing Pioneers plaatsvinden in het Tobacco Theater te Amsterdam. Ook dit jaar is er weer een inspirerend programma samengesteld met top sprekers en interessante cases.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners