Keynote: Ken Segall

do 29 november 2012 @ 09.13u

Het is Marketing Pioneers weer gelukt om een Amerikaanse topspreker op het gebied van marketing vast te leggen. Dit jaar is Ken Segall de keynote spreker. Ken Segall was twaalf jaar lang een prominent onderdeel van het vaste team van Apple oprichter Steve Jobs en creative director bij reclamebureau Chiat/Day. Segall was nauw betrokken bij de 'Think Different' campagne en zorgde voor de 'i' in de huidige Apple productlijn (iPhone, iPad, iMac). Hij volgde Steve Jobs na zijn vertrek bij Apple naar NeXT en keerde daarna samen met hem ook weer terug naar Apple. Naast zijn werk voor Jobs, die hem ook noemde in zijn biografie, werkte Ken in het verleden voor BMW, IBM en Intel.

Op dit moment is Ken Segall spreker en auteur. In zijn marketing bestseller 'Insanely Simple' beschrijft hij de obsessie naar eenvoud die een belangrijke motor is achter het huidige succes van Apple. Ken maakt nu een wereldtour om zijn filosofie verder te verspreiden. Meer informatie is te vinden op kensegall.com

Naast Segall zullen een tiental Nederlandse topsprekers hun visie presenteren op Marketing Pioneers. Op dit moment werken wij aan het definitieve programma. In het verleden spraken onder andere Guy Kawasaki, David Meerman Scott, Jackie Huba, Annemarie van Gaal, Huib van Bockel (Red Bull), Oscar Diele (Spil Games) en Vanessa Visser (PepsiCo) op het evenement. De vorige editie was binnen enkele weken uitverkocht. We hebben maximaal 350 plaatsen beschikbaar. Grijp dus nu je kans en registreer direct!

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners