Digital Summer School

wo 20 juli 2011 @ 14.15u

De zomer is alweer in volle gang; een periode om even gas terug te nemen, uit te blazen en erop uit te gaan... Voor de thuisblijvers organiseert Marketing Pioneers op 16 augustus de Digital Summer School; een workshop waar we in een halve dag topmarketeers met elkaar in contact brengen en waar we je bijpraten over een actueel thema.

In een interactieve sessie gaan Freshheads en LEWIS PR – partners van Marketing Pioneers – dieper in op het onderwerp Online Influencer Marketing, een onderwerp dat door de opkomst van social media een steeds grotere rol speelt bij de online reputatie van een bedrijf en zijn producten en diensten.

Interesse? Stuur dan een mail naar summerschool@freshheads.com.

Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners