Bezoekers lovend over Marketing Pioneers

di 15 februari 2011 @ 21.30u

Een kleine twee weken na het Marketing Pioneers evenement zijn ook alle resultaten van de bezoekers evaluatie binnen. Dat het een bijzondere dag was blijkt wel uit het mooie rapportcijfer 8,0 waarmee de bezoeker de dag waardeert. Keynote spreker Guy Gawasaki scoort voor zijn presentatie zelfs een bijna niet te overtreffen 9,0.

 

 

De top vijf sprekers van Marketing Pioneers volgens de bezoeker:

  1. Guy Kawasaki (9,0)
  2. Bas Verhoogt - MyMuesli (8,4)
  3. Vanessa Visser - Lay's (8,2)
  4. Philip Voogt - Aangetekend Bellen (7,6)
  5. Oscar Diele - Spil Games (7,6)

Dagvoorzitter Annemarie van Gaal wordt door de bezoekers gewaardeerd met een 7,9. Dat de bezoekers vol lof zijn over Marketing Pioneers blijkt ook uit twee andere resultaten. Ongeveer 95% van de bezoekers zegt namelijk ook in 2012 van plan te zijn om Marketing Pioneers te bezoeken. Zo’n 91% van de bezoekers zal Marketing Pioneers daarnaast aanbevelen bij anderen.

Verder bevatte de bezoekersevaluatie een aantal uitspraken van bezoekers om trots op te zijn:

  • "De luchtigheid en ontspannenheid van de dag trekt me aan."
  • "De ongedwongenheid, iedereen was lekker open naar elkaar, mooie sprekers, echt een mooie dag die voor de nodige inspiratie heeft gezorgd."
  • "Beste congres dat ik ooit bijwoonde."
  • "Ik vond dit het origineelste evenement dat ik in het afgelopen jaar heb meegemaakt."
  • "Ik ga het niet aanbevelen aan anderen, sommige dingen zijn zo goed dat je die graag nog even voor jezelf wilt houden!"

Natuurlijk waren er ook verbeterpunten. Het zelf moeten betalen van de consumpties was één van de meest genoemde punten. Daarnaast kwam het matchmaking systeem in de praktijk minder goed uit de verf, ondanks dat bezoekers het idee in de basis goed vonden.

Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde dag en zijn we trots op het bereikte resultaat. De verbeterpunten nemen we ter harte. Wij danken onze bezoekers en participanten voor de vele, mooie complimenten die we kregen en gaan vol energie door.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners