Definitieve programma bekend

ma 17 januari 2011 @ 11.00u

Donderdag 3 februari vindt de derde editie van het Marketing Pioneers evenement plaats. Inmiddels is het definitieve programma bekend. Het belooft een bijzondere en inspirerende dag te worden met 10 topsprekers en ruim 300 marketingbeslissers in Pakhuis de Zwijger (Amsterdam).

Sprekers
De Amerikaanse topspreker Guy Kawasaki verzorgt de keynote presentatie. Kawasaki wordt na Steve Jobs gezien als de grootste ‘Apple-evangelist’. Daarnaast is hij de schrijver van negen succesvolle marketing boeken waaronder ‘The Art of the Start’. Tegenwoordig is hij Managing Director van Garage Technology Ventures waarbij hij investeert in vernieuwende ideeën op het gebied van technologie.

Naast Guy Kawasaki spreken ook Daphna Bosman (Groupon), Oscar Diele (Spil Games), Robert Verwaayen (Prime Ventures) en Vanessa Visser (Lay's). De vijf marketing innovators Aangetekend Bellen, C2K, Mymuesli, Kaibi Social TV en Ziggur strijden om de felbegeerde Nextmarketeer PEP talks award. Annemarie van Gaal is op 3 februari de dagvoorzitter.

Deelnemen
We verwachten ruim 300 bezoekers, waarvan er minder dan 100 (nu) nog beschikbaar zijn voor de vrije verkoop. De overige kaarten zijn beschikbaar gesteld aan de toprelaties van de participanten van Marketing Pioneers. Wil jij er ook bij zijn? Registreer dan via www.marketingpioneers.nl/registreer

Over Marketing Pioneers
Marketing Pioneers is een exclusief evenement voor de moderne marketing beslisser: directeuren / eigenaren, marketing managers en marketeers aan de klantzijde van de markt. We zijn er voor marketeers die graag voorop lopen. Voor mensen die graag hun hoofd boven het maaiveld uitsteken en de ambitie hebben om te groeien en excelleren in hun vak. Tijdens de dag zijn er meer dan voldoende momenten om onderling te netwerken.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van Blyk, Daisycon, Energize, E-village, Freshheads, Gleijm & van der Waart, Info.nl, Lewis PR, Link Optimizer, Multiscope, Nextmarketeer, Shareforce, SpotONvision & Yonego. Dutchcowboys, Emerce, Management Team, Marketing Facts en Sprout zijn de mediapartners.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners