Terugblik Marketing Pioneers 2010

vr 5 februari 2010 @ 12.00u

Gisteren organiseerde Multiscope in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam de tweede editie van Marketing Pioneers, hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Het was een zeer geslaagde middag die bijgewoond werd door 300 bezoekers, een verdubbeling ten opzichte van de eerste editie.

Mede dankzij topsprekers als David Meerman Scott, Leen Zevenbergen, Rikkert Walbeek, Huib van Bockel, de Challenge met GX, Energize & Info.nl en een keur aan andere Nederlandse sprekers keerden de bezoekers zichtbaar geïnspireerd en vol ideeën voor hun eigen organisatie weer huiswaarts.

Winnaar Pytch PEP talk
Brandfighters werd door het publiek gekozen als winnaar van de Pytch PEP talk. Brandfighters maakt op een vernieuwende manier reclame. Hiervoor koppelt het bedrijf een community van talentvolle videomakers aan merken. De PEP talk prijs is een aanmoedigingsprijs van € 2.500, in het leven geroepen voor pioneers die een plaats in de spotlight verdienen door een vernieuwend idee, concept of bedrijf.

Foto's & video
Wil je nog eens lekker nagenieten of zien wat je dit jaar gemist hebt? Klik dan door naar de foto's van de middag. Je kunt ook de videocompilatie bekijken voor een overzicht in 3 minuten.

Meld je nu aan op onze Linkedin group of de Multiscope nieuwsbrief om ook in de toekomst op de hoogte te blijven van Marketing Pioneers.

Met dank aan:
Marketing Pioneers is het grootste marketing evenement van Nederland dat volledig georganiseerd en gedragen wordt door het bedrijfsleven. Wij danken onze partners 9292, Emerce, Energize, Flitsme, GX, Info.nl, Linkoptimizer, Multiscope, Pytch, Shareforce, Tijdschrift voor Marketing, Simon van de Kruijs Videoproducties en Yonego voor het vertrouwen en hun bijdrage.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners