Keynote: Guy Kawasaki

di 7 december 2010 @ 10.00u

Het is Marketing Pioneers gelukt om een absolute, wereldwijde topspreker op het gebied van marketing innovatie vast te leggen. Guy Kawasaki verzorgt donderdag 3 februari de keynote speech op Marketing Pioneers 2011! Nog nooit eerder stond Guy op een Nederlands podium. Dit is een eenmalige kans om deze topspeker te zien in Nederland. Registreer nu! Het aantal plaatsen is beperkt tot slechts 300...

 

Kawasaki wordt na Steve Jobs gezien als de grootste ‘Apple-evangelist’ en was de drijvende kracht achter de introductie van de Macintosh in de jaren ‘80. Na zijn vertrek bij Apple keerde hij in de jaren ‘90 terug en hielp hij het, toen in slecht weer verkerende, bedrijf terug naar de top. Hij werd door Apple aangewezen als ‘Apple Fellow’, een erkenning van uitzonderlijke bijdrage aan het vakgebied ‘Personal Computing’.   
 
Guy Kawasaki is de schrijver van negen succesvolle marketing boeken waaronder ‘The Art of the Start’. Het boek is dé gids voor iedereen die succesvol wil worden en staat na zes jaar nog steeds in de top 20 van best verkopende boeken bij Amazon.com in de categorie ondernemerschap. Kawasaki schrijft over zijn eigen ervaringen als evangelist en ondernemer.
 
Tegenwoordig is hij Managing Director van Garage Technology Ventures waarbij hij investeert in vernieuwende ideeën op het gebied van technologie. Daarnaast is hij mede-oprichter van Alltop, een online verzameling van populaire onderwerpen uit magazines. Guy Kawasaki sprak eerder voor bedrijven als Audi, Hewlett-Packard, IBM en Nike.

 

Alvast sfeer proeven? Check dan de volgende bronnen:

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners