Locatie: Pakhuis de Zwijger

wo 1 december 2010 @ 09.00u

Op donderdag 3 februari 2011 verzamelen de innovatieve marketing beslissers van Nederland zich opnieuw in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Marketing Pioneers is terug en sterker dan ooit. Reserveer de datum nu alvast in je agenda want we hebben slechts 300 plaatsen! 

Deze dag wil je absoluut niet missen. In 2010 waardeerden bezoekers het evenement met een 8,1! Een dag vol nieuwe zakelijke contacten, inspiratie en bomvol energie. Vorig jaar binnen 7 dagen volledig uitverkocht dus wees er snel bij. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Enkele quotes van onze bezoekers:

  • "Marketing Pioneers onderscheidt zich van de dertien in een dozijn evenementen door er echt te zijn voor marketeer."
  • "Ik was erg onder de indruk. En er is voor mij zelfs al business uitgekomen."
  • "Huib van Bockel van Red Bull met een verhaal naar mijn hart over marketing die geeft aan mensen." 
  • "Prachtig, hartverwarmend en inspirerend: Leen Zevenbergen in actie op Marketing Pioneers over dromen waarmaken."

 

Over Pakhuis de Zwijger

 

Van koelpakhuis tot creatieve hotspot. Eind 2006 opende het vernieuwde Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade in Amsterdam zijn deuren. Het monumentale, voormalig koelpakhuis aan de zuidoever van het IJ, vlakbij de Ring A10 en het Centraal Station, is vooral bekend om de constructie van de verkeersbrug die dwars door het gebouw het achterliggende Java-eiland met de stad verbindt. Die samenkomst van wegen onder het pakhuis staat symbool voor wat Pakhuis de Zwijger vandaag de dag is: een kruispunt van traditie en moderniteit, ontmoetingsplaats van culturen en generaties, smeltpunt van disciplines en gedachten, trefpunt van plannen en praktijk.

 

In alle zalen ligt een prachtige houten vloer en het pand is voorzien van eigentijdse technische infrastructuur en de snelste internetverbinding ter wereld. Inmiddels staat Pakhuis de Zwijger in Amsterdam bekend als creatieve hotspot vanwege de programmering rondom de creatieve industrie in de stad en de eigentijdse maatschappelijke debatten.

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners