Participeer nu in Marketing Pioneers!

ma 15 november 2010 @ 16.00u

Bedrijven kunnen in december en januari nog aanhaken als participant van Marketing Pioneers en daarmee hun bedrijf, product, dienst of merk op het netvlies krijgen van 10.000+ marketing beslissers. En dat natuurlijk op een vernieuwende manier. Marketing Pioneers heeft een interessante propositie voor bedrijven die de marketing eindbeslisser als doelgroep hebben. We bieden marketing dienstverleners de mogelijkheid om deel te nemen in het concept en daarmee hun bedrijf, diensten of producten beter op de kaart zetten.

We hebben ruimte voor maximaal 10 participanten. Daarbij bieden we zowel klassieke sponsormogelijkheden als meer vernieuwende sponsorship 2.0 proposities die we samen met onze participanten ontwikkelen. Participanten worden vanzelfsprekend meegenomen in alle communicatie uitingen van Marketing Pioneers. Hiermee bereikt u minimaal 10.000 marketing beslissers.


Een onderscheidende waarde van Marketing Pioneers is dat het initiatief gedragen en gefinancierd wordt door het bedrijfsleven en dat de participerende bedrijven hun netwerken koppelen. Op die manier profiteren alle deelnemers van toegang tot een (veel) groter en krachtiger netwerk. Wil je meer weten, bel of mail dan met John Kivit (06-55745256, john@multiscope.nl). Op aanvraag is een uitgebreid pakket met alle informatie beschikbaar.

 

Zet je bedrijf op het netvlies van de echte marketing innovators van Nederland en geef een boost aan je netwerk!

Nieuwsbrief

Ben jij een marketing pioneer? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Hoofdsponsors

Participanten

Service partners

Media partners